Betaalmethodes

 

CottonDistrict.nl maakt gebruikt van een van de grootste betaal providers van Nederland (Mollie) die garant staat voor veilige betalingen. Ze maken gebruik van geavanceeerde encryptie methoden (SSL) om je betaling en gegevens veilig te houden.

De volgende betaalmethodes worden geaccepteerd:

IDEAL

iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Bunq, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

ACHTERAF BETALEN MET KLARNA

Eerst passen en later pas betalen? Dat kan, met achteraf betalen van Klarna! Heb tot 30 dagen de tijd om te betalen. Is je bestelling niet naar wens, dan stuur je de items terug en wordt de betaling en bestelling automatisch geannuleerd. 

MISTER CASH/BANKCONTACT

Mister Cash is verreweg de populairste manier van online betalen in België. Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.

CREDIT CARD

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. We accepteren onder andere Mastercard, Maestro en Visa. Bij betaling zullen je credit card gegevens via SSL encrypt worden. Hierdoor is betaling met credit card bij CottonDistrict.nl 100% veilig.

PAYPAL

Je kan ook gemakkelijk via PayPal betalen, in het eindscherm zal je doorverwezen worden naar een PayPal pagina waar je de betaling kan voltooien. Bij het retourneren van goederen wordt het bedrag ook weer terug gestort op je PayPal account.

FASHIONCHEQUE 

    www.fashioncheque.com